nieuwsbericht

Arjen Westra benoemd tot nieuwe Directeur Commercie bij DAS

2 min leestijd05 sep 2024

Op 1 oktober start Arjen Westra als directeur Commercie bij juridisch dienstverlener DAS. Arjen keert hiermee terug naar de verzekeringsbranche.

Woordvoering

Bekijk meer

In de afgelopen jaren heeft Arjen verschillende consultancy- en interim-managementopdrachten buiten de verzekeringssector uitgevoerd. Daarvoor was hij bijna 24 jaar werkzaam bij Aegon, waar hij in 2020 vertrok als commercieel directeur Particulieren.

Over zijn nieuwe functie bij DAS zegt Westra: "Ik ben blij om weer terug te keren naar de verzekeringswereld. De dynamiek van deze sector spreekt me enorm aan, en ik ben verheugd om mijn bijdrage te kunnen leveren bij een toonaangevend bedrijf als DAS. Mijn focus ligt op het verder versterken van onze commerciële activiteiten en het uitdragen van de missie van DAS."

Westra neemt de rol over van Tom van der Geer, die de afgelopen negen maanden de functie van directeur Commercie ad interim heeft vervuld. "We zijn Tom zeer dankbaar voor zijn waardevolle bijdrage in deze periode," zegt Hanneke Jukema, ceo van DAS. "Met de komst van Arjen Westra zijn we ervan overtuigd dat we een uitstekende opvolger hebben gevonden om onze commerciële strategie verder te ontwikkelen."


Woordvoering

Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.

Meer artikelen van Woordvoering

Ook interessant voor je

'Goed functioneren is vaak meer dan goed inhoudelijk je werk doen'
17 okt 20243 min leestijd

'Goed functioneren is vaak meer dan goed inhoudelijk je werk doen'

Ondanks dat iemand zijn werk inhoudelijk goed doet kan er toch een situatie ontstaan waarin de arbeidsverhouding onwerkbaar wordt.

Een burenrelatie verbeter je niet met een rechtszaak
25 sep 20243 min leestijd

Een burenrelatie verbeter je niet met een rechtszaak

Tips om conflict met buren niet te laten escaleren.

Aantal juridische zaken over aankopen tweedehands auto’s verdubbeld
11 sep 20243 min leestijd

Aantal juridische zaken over aankopen tweedehands auto’s verdubbeld

Aantal juridische zaken over aankopen tweedehands auto’s stijgt

1 van 3