nieuwsbericht

Barbara van der Kolff nieuwe HR-directeur bij DAS

2 min leestijd05 sep 2024

Op 1 september start Barbara van der Kolff als HR-directeur bij juridisch dienstverlener DAS. Zij volgt Monique Donga op die DAS per eind juni heeft verlaten.

Woordvoering

Bekijk meer

Barbara heeft uitgebreide ervaring in eindverantwoordelijke HR-rollen in diverse branches, waaronder een periode van negen jaar bij VvAA. Voor DAS was Barbara werkzaam als HR-directeur bij Homefashion Group.

Barbara van der Kolff: ’Ik kijk uit naar mijn start in september en verheug me erop om met mijn kennis en ervaring, samen met alle collega’s bij DAS, een bijdrage te leveren aan de missie van DAS: het recht toegankelijk maken voor iedereen.

Brede kennis en ervaring

Hanneke Jukema, ceo bij DAS: ‘Ik ben blij met de komst van Barbara als nieuwe HR-directeur. Barbara brengt brede kennis en ervaring met zich mee, onder andere op het gebied van verandertrajecten en leiderschapsontwikkeling. Dit is van grote waarde in onze snel veranderende samenleving en sluit goed aan bij de behoeften van DAS. Namens de directie wens ik Barbara veel succes en plezier in haar nieuwe functie. Ik wil Monique Donga graag bedanken voor haar inzet afgelopen jaren in deze functie.


Woordvoering

Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.

Meer artikelen van Woordvoering

Ook interessant voor je

'Goed functioneren is vaak meer dan goed inhoudelijk je werk doen'
17 okt 20243 min leestijd

'Goed functioneren is vaak meer dan goed inhoudelijk je werk doen'

Ondanks dat iemand zijn werk inhoudelijk goed doet kan er toch een situatie ontstaan waarin de arbeidsverhouding onwerkbaar wordt.

Een burenrelatie verbeter je niet met een rechtszaak
25 sep 20243 min leestijd

Een burenrelatie verbeter je niet met een rechtszaak

Tips om conflict met buren niet te laten escaleren.

Aantal juridische zaken over aankopen tweedehands auto’s verdubbeld
11 sep 20243 min leestijd

Aantal juridische zaken over aankopen tweedehands auto’s verdubbeld

Aantal juridische zaken over aankopen tweedehands auto’s stijgt

1 van 3