blog

DAS stijgt drie plekken in top 50 advocatenkantoren

2 min leestijd15 feb 2024

DAS is gestegen in de top 50 van advocatenkantoren in Nederland. In de lijst die Advocatie heeft gepubliceerd zijn we drie plaatsen omhooggegaan: van plek 16 naar 13. Negen kantoren in de lijst groeiden met meer dan tien procent, waaronder DAS. Naast Houthoff zijn we de enige van die negen die daarbij ook meer dan honderd (122) advocaten in dienst hebben.

W

Woordvoering

Bekijk meer

Voor ons is de groei zelf geen verrassing natuurlijk, want ook het afgelopen jaar zijn er vele fris beëdigde advocaten in loondienst bij DAS bijgekomen. Ofwel huidige collega’s ofwel nieuwe. Fred Schalker, coördinator Advocaten: ‘DAS neemt een prachtige plek in op plaats 13. We horen bij de kantoren die boven de tien procent groei uitkomen. En daar mogen we best trots op zijn.’

Geen doel op zich

‘Het is geen doel op zich om het grootste advocatenkantoor van Nederland te worden. Ook in 2024 voorzien we een (lichte) groei en werken we er met z'n allen aan om het recht toegankelijk te maken met efficiënte en effectieve rechtshulp.’

De top 50 advocatenkantoren zie je hier en het artikel van Advocatie lees je hier.





W

Woordvoering

Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.

Meer artikelen van Woordvoering

Ook interessant voor je

DAS kondigt vertrek aan van Chief Transformation Officer
04 jul 20242 min leestijd

DAS kondigt vertrek aan van Chief Transformation Officer

DAS maakt bekend dat Jaap Witteveen, Chief Transformation Officer (CTO) en statutair bestuurder, heeft besloten om zijn functie per 1 september 2024 neer te leggen.

Hoge Raad slaat piketpaaltje voor ontbinden koop elektrische auto bij afwijkende actieradius
03 jul 20243 min leestijd

Hoge Raad slaat piketpaaltje voor ontbinden koop elektrische auto bij afwijkende actieradius

De actieradius van elektrische auto’s levert vaak juridische discussies op. De Hoge Raad heeft recent een belangrijke uitspraak gedaan die meer duidelijkheid en richting zal geven aan lopende en nieuwe discussies over non-conformiteit.

Toename van verkeerszaken met letsel onder fietsers
03 jun 20243 min leestijd

Toename van verkeerszaken met letsel onder fietsers

Het aantal verkeerszaken met letsel waarbij fietsers betrokken zijn, is in het eerste kwartaal van 2024 met 14 procent gestegen ten opzichte van 2023 over dezelfde periode.

1 van 3